Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Specials

Nieuwsrijk neemt je digitaal mee naar de Efteling in deze serie foto- en videospecials van circa 30 delen. In deze specials worden allerlei plaatsen van de Efteling in de spotlight gezet. Om de zoveel tijd zal er een nieuwe special toegevoegd worden aan deze lijst. Elke special bevat ook een kort stukje begeleidende informatie of historie over het desbetreffende stukje park. Bij elke special zijn de mooiste foto’s te downloaden als wallpapers.

dvh_toren_klein.jpgDe Vliegende Hollander
Begin 2007 publiceerde Nieuwsrijk een 8-delige special over De Vliegende Hollander. Kijk mee naar vroege concepten, de problemen en tegenslagen, en natuurlijk de uiteindelijke opening.

Het Huis van de Vijf Zintuigen
De eerste special moet dan vanzelfsprekend ook over het begin van het park gaan. En waar beter te beginnen dan bij de ingang, de constructie met het grootste rietdak van de wereld.

21 foto’s | 0 video’s | 5 Mb

Musical Annie in premierePerspremière Annie 26 november 2006
Op zondag 26 november 2006 vond de Efteling-première van de musical Annie plaats. Hoofdrolspelers Edwin Rutten, Loeki Knol, Renée van Wegberg en de overige castleden, ontvingen een staande ovatie van de honderden bekende Nederlanders, bekende Vlamingen en andere genodigden, die samen met hun kinderen aanwezig waren.

20 foto’s | 1 video | 3 Mb

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel