Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Zevende editie Winter Efteling van start

dinsdag 13 december 2005 om 11:00 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

Afgelopen zaterdag opende de Efteling voor de zevende keer haar poorten tijdens de winter. De eerste editie van de Winter Efteling vond namelijk al weer plaats in 1999/2000. Ook dit jaar zijn er weer 3 Warme Winteravonden, namelijk op 7, 14 en 21 januari 2006. Een toegangskaartje kost dit jaar € 24,00.

Ook dit jaar heeft de Efteling niet stilgezeten, en zijn er toch weer een aantal vernieuwingen dit seizoen. Op het gebied van entertainment doen de nieuwe versies van Pardoes en Pardijntje hun intrede. Pardoes is mobieler en daardoor beter inzetbaar. Het gezicht van Pardoes is ‘minder overdreven’ geworden, en de park-mascotte komt nu beter tot z’n recht als Tovernar. Pardijntje heeft ook een metamorfose ondergaan, in de stijl van een prinses loopt ze nu samen met Pardoes door het park. Daarnaast vind je vanaf dit jaar de Bokkenrijdersbende op het Ton van de Ven-plein, vlak voor Villa Volta dus. Deze 2 mannen en 1 dame zingen liedjes en vertellen over de Bokkenrijders, de bende waar ook Hugo ooit tot behoorde.

De Efteling heeft verder gemeld dat de nieuwe attractie voor 2006 -de Vliegende Hollander- nog steeds op schema ligt. Inmiddels is het grootste gedeelte van het gebouw en de toren afgewerkt. De track staat inmiddels tot aan de bunnyhop. De kleur van de track is bruin, in combinatie met lichtbruine supports. Een zeer gepaste combinatie voor de Vliegende Hollander. Hoe de stand van zaken inmiddels is in het gebouw is helaas onbekend. Na de foto’s die Rides.nl hier wist te ontfutselen, zijn er geen informatie of foto’s meer uitgelekt. Waarschijnlijk omdat alle bouwvakkers sindsdien hun mobiele telefoons met camera hebben moeten inleveren…


Creative Commons License
wat is dit?

Reacties


Reacties zijn niet toegestaan op dit bericht.

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Winter Efteling
» Warme Winteravond (1)
» Warme Winteravond (2)

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel