Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Vrijkaartje voor abonnementshouders

vrijdag 13 oktober 2006 om 16:50 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

WonderwaardighedenVia de laatste Wonderwaardigheden van dit seizoen heeft de Efteling haar abonnementshouders een gratis entreekaartje voor 2007 aangeboden. Dit omdat de Efteling volgend jaar haar 55ste verjaardag viert en om abonnementshouders de kans te geven alsnog de vloek van De Vliegende Hollander te ondergaan. De spectaculaire nieuwe attractie zou oorspronkelijk dit seizoen openen, maar gaat door technische problemen pas in seizoen 2007 open.

Alle abonnementshouders van 2006 kunnen het vrijkaartje op vertoon van hun abonnement afhalen bij de Gastenservice van 14 t/m 29 oktober tussen 9:00 en 18:00 uur en op werkdagen van 1 november t/m 8 december tussen 10:00 en 16:00 uur (wanneer het park gesloten is).

In de Wonderwaardigheden wordt tevens kort ingegaan op de resultaten van het onderzoek onder abonnementshouders dat in dit seizoen gehouden is. Daar kwam uit dat abonnementshouders graag meer achtergrondinformatie, meer voordeeltjes en actuele nieuwsberichten zouden zien. De nieuwe uitvoering van de Wonderwaardigheden -wat voorheen een simpele brief was- is daarop een eerste reactie van de Efteling. Het fraai vormgegeven boekje bevat verder nog informatie over Sprookjesboom, de Winter Efteling en de musical Annie welke vanaf 22 november te zien is in het Efteling Theater.

Naast de Wonderwaardigheden hebben abonnementshouders ook een (mini-)DVD ontvangen met daarop één aflevering van Sprookjesboom; de nieuwe animatieserie van de Efteling die sinds oktober op tv te zien is.


Creative Commons License
wat is dit?

Reacties


  • Jammer dat ik geen abonement heb….

  • Ja vindt ik ook jammer. Ik heb ook geen abonement maar ik ben wel een superfan van de Eftelingbos. Hopelijk sturen ze ook wat leuks voor degene die staan ingeschreven voor het boed der zeven waarheden. We zien wel…

  • oh een spellingsfoutje… het moet natuurlijk een superfan van de Efteling zijn, en het boek der zeven waarheden. :)

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Kortingen en extra’s voor abonnementshouders
» Efteling start met nieuwsbrief voor abonnementshouders
» Magische Mail vernieuwd

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel