Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

The Sound of Music in 2008 in het Efteling Theater

donderdag 4 oktober 2007 om 17:16 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

The Sound of Music in 2008 in het Efteling TheaterEfteling Theaterproducties, Albert Verlinde en Roel Vente hebben vandaag vandaag bekend gemaakt dat The Sound of Music in 2008 in het Efteling Theater te zien zal zijn. Door de succesvolle samenwerking met de Rodgers & Hammerstein Foundation met o.a. Assepoester, hebben de Efteling en V&V producties het vertrouwen gekregen om deze wereldberoemde musical in een nieuwe Nederlandse bewerking te mogen brengen. The Sound of Music gaat op 28 september 2008 in première in het Efteling Theater.

De Efteling is trots deze musical exclusief in het Efteling Theater te kunnen presenteren. Olaf Vugts, Directeur Marketing en Development Efteling: “The Sound of Music is wereldwijd één van de meest geliefde musicals aller tijden en wij hebben er hoge verwachtingen van. Daarom brengen wij deze coproductie wederom met V&V producties gedurende een langere periode dan normaal. Dat is ook nieuw voor de programmering van het Efteling Theater.” Albert Verlinde: “Het is een droom van iedere theaterproducent om deze klassieker in een grootse, eigen bewerking te kunnen maken. Door de goede band met de erven van Rodgers en Hammerstein, door Assepoester en Footloose, hebben wij het vertrouwen gekregen dat The Sound of Music bij ons in goede handen is. Dat is een voorrecht!”

The Sound of Music

The Sound of Music is de vierde productie die de Efteling in samenwerking met Albert Verlinde en Roel Vente presenteert. De musical speelt op dit moment met veel succes in het London Palladium. Het verhaal gaat over de levenslustige Maria Rainer van het Nonnberg klooster, die door moeder-overste naar het huis van kapitein Von Trapp wordt gestuurd om gouvernante te zijn van zijn zeven kinderen. De kapitein is weduwnaar en voedt zijn kinderen op met de militaire discipline die hem zo vertrouwd is. In tegenstelling tot alle vorige gouvernantes weet Maria echter de harten van de kinderen al snel te veroveren en brengt zij weer leven en muziek in het huis van de kapitein.


Creative Commons License

Reacties


  • Nog minder parkshows dus 0_0

  • na tita tovenaar en annie dacht ik dat de efteling met assepoester weer de goede kant op ging. Maar helaas, The Sound Of The Efteling gaat steeds verder verloren……

  • Volgesn mij gaat de efteling musicals beetje verloren :S Jammer !!!

  • efteling hou het bij je sprookje er is in die weg veel te vinden en het trekt veel jonger plupiek en die worden dan net als ik verliefd op die efteling ………..bv sprookje van 1001 en 1 nacht of dromen met open ogen verzin wat en niet die oude garden aan trekken….en ik weet dat jully dat kunnnen doeje betst ..

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Musical Assepoester in 2007 in de Efteling
» Castpresentatie Assepoester
» Start Musical Assepoester

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel