Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Premiere musical Annie

zondag 26 november 2006 om 22:36 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

Musical Annie in premiereVanmiddag vond de Efteling-première plaats van de musical Annie. Hoofdrolspelers Edwin Rutten, Loeki Knol, Renée van Wegberg en de overige castleden, ontvingen een staande ovatie van de honderden bekende Nederlanders, bekende Vlamingen en andere genodigden, die samen met hun kinderen aanwezig waren. Na een succesvolle toer door het land is Annie deze winter alleen nog te zien in het Efteling Theater.

Annie Perspremiere Efteling

“Ik ben zeer verheugd met de komst van Annie naar het Efteling Theater,” zegt Olaf Vugts, directeur van de Efteling. “Het nostalgische verhaal over het 11-jarige weesmeisje Annie, wiens leven verandert als zij wordt geadopteerd door miljonair Oliver Warbucks past heel goed in de sfeer van de Winter Efteling. Het is voor ons ook een eer om nog zoveel musical-liefhebbers een laatste kans te geven om deze wereldberoemde productie te bezoeken. Velen nemen ook die kans, want inmiddels hebben we meer dan 50.000 kaarten verkocht!”

Annie Perspremiere Efteling

Annie wordt geproduceerd door V&V Entertainment, Aad Ouborg, en de Efteling zelf. De musical is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar en trekt sinds haar première in oktober 2005 volle zalen in de landelijke theaters. Annie is nog tot en met 25 februari te zien in het Efteling Theater. Kaarten zijn online te bestellen via TopTicketLine.


Deze week werd bekend dat volgend jaar de musical Assepoester in het theater te zien zal zijn, 13 december zal er meer informatie komen over deze musical.

Klik hier om alle foto’s te bekijken van de première.

Annie Perspremiere Efteling


Creative Commons License

Reacties


  • Leuk ;)

  • hoooii
    Ik ben zelf ook Annie en ik wilde de foto`s kopieren maar die zijn beveili9d !! kan iemand ze sturen ? naar : Shannon_vos@hotmail.com ?
    alvast bedankt !!

    -xx- The Annie {shannon}

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Sing-a-Long met Annie
» Annie voor doven en slechthorenden
» Annie volledig uitverkocht

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel