Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Muzikale wandeling door de Efteling

maandag 24 april 2006 om 13:10 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

Vlag van DeurneDe nog vrij jonge stichting Oranjefestiviteiten Deurne organiseerde vorig jaar met Koninginnedag voor het eerst het grote muziekspektakel ‘The Royal Music Night’. Als vervolg daarop wordt dit jaar ‘Royal Music Night for Kids’ georganiseerd. In tegenstelling tot vorig jaar zullen er geen landelijk bekende artiesten te bewonderen zijn. In plaats daarvan brengt de Koninklijke Harmonie Deurne verschillende bekende melodieën van de Efteling ten gehore.

Volgens een woordvoerder komen dan zowel herkenbare geluiden als beelden van de grootste attracties van de Efteling, zoals de Fata Morgana, Villa Volta, Vogel Rok en natuurlijk Carnaval Festival. Het evenement is speciaal bedoeld voor de jeugd, maar volgens de organisatie zullen ook ouders en andere belangstellenden het naar hun zin hebben tijdens deze ‘wandeling door de Efteling’.

De Koninklijke Harmonie Deurne speelt van 19.00 tot 21.00 uur op de Markt in Deurne. Gedurende de hele dag is er overigens nog meer te beleven in het plaatsje Deurne. Meer informatie vind je in de maandelijkse evenementenkalender. Deze staat in het Weekblad voor Deurne en is verkrijgbaar bij de VVV en het gemeentehuis.


Creative Commons License

Reacties


Reacties zijn niet toegestaan op dit bericht.

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Sprookjestuin in Beneden
» Efteling bij GTST
» Sprookjesbosbewoners reizen per trein tijdens NS Sprookjesweek

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel