Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Meer TitaTovenaar in de Efteling

donderdag 14 december 2006 om 19:04 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

TiTaTovenaarDe Efteling wil de komende tijd meer gaan doen met TiTaTovenaar, zo zal er in het zomerseizoen een nieuwe 25 minuten durende parkshow gaan spelen. Omdat de Efteling komend seizoen haar 55 jarige verjaardag zal vieren krijgt de show “Tika is jarig” als ondertitel mee. Het verhaal wordt een geheel van de sprookjesachtige, Hollandse, nostalgische en romantische Efteling sfeer waaraan een feestelijk vleugje toegevoegd wordt.

Er heersten al langer sterke geruchten dat TiTaTovenaar de nieuwe parkshow zou worden, nadat bekend werd dat de Efteling Sprookjesshow dit seizoen voor het laatst te zien zou zijn. Het is de eerste keer dat er een parkshow komt zonder echte Efteling-sprookjes of andere Efteling-figuren.

In Tika is jarig zullen de bekende TiTa figuren als Grobbebollen en Tika meespelen, maar er worden ook nieuwe figuren aan toegevoegd. De show zal overigens net als de vorige, huidige en volgende Efteling-theater musical in samenwerking met V&V geproduceerd worden. De musical TitaTovenaar was in 2005/2006 te zien in het Efteling Theater.

TitaTovenaar

Naast de nieuwe show wil de Efteling een ‘merk van de Efteling’ maken van TiTaTovenaar. Dit houdt in dat er aandacht besteed gaat worden aan licensing, cd’s en televisieseries. Er wordt zelfs gespeeld met de gedachte om een complete attractie rondom TiTaTovenaar te ontwikkelen.

Bron: Efteldingen, afkomstig uit het personeelsblad van de Efteling (uitgave december 2006)


Creative Commons License

Reacties


  • WTF een attractie rondom TiTaTovenaar? Ik vond die parkshow wel geinig, maar hoe zouden ze zo’n attractie gaan maken zeg?

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Laatste parkshow TiTaTovenaar
» Making of TiTaTovenaar bij Z@pp (Ned 3)
» TiTaTovenaar voor doven en slechthorenden

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel