Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Einde entertainment D’n Hollanders

donderdag 8 juni 2006 om 19:17 uur Bron: http://nieuwsrijk.nl

D'n HollandersOp het forum van Efteldingen is vandaag te lezen dat D’n Hollanders, het entertainment dat te vinden was op het Dwarrelplein en het plein voor De Vliegende Hollander, stopt en niet meer terug zal komen. De reden hiervan is nog onduidelijk.

D’n Hollanders was een nieuwe act voor seizoen 2006 in de sfeer en tijdsetting van het thema “De Vliegende Hollander”. D’n Hollanders was een dagelijkse straattheater act, bestaande uit de karakters Mevrouw van der Molen, Jan Jaap, Pierik, Joost en de grappige blonde Nelleke. Naar geruchten zou de Efteling niet tevreden zijn met de vrije invulling van het entertainment.

Bron: Efteldingen


Creative Commons License

Reacties


 • Ja, het was ook drie keer niks ook, maar das mijn persoonlijke mening.

  Toch wel triest entertainment wat ‘flopt/weggehaald wordt nog voor de attractie opent… Hopelijk is dat geen voorbode voor de attractie zelf!

 • Ik vond het ook niet echt goed. Maar als ik het vergelijk met het overige entertainment. Ehm, tsja… Zo slecht was het dan eigenlijk niet. :)

  Raar hoor trouwens, juist die vrije invulling maakt entertainment volgens mij een stuk interessanter. Maar goed, entertainment is sowieso niet echt iets voor mij.

 • De reden, aldus Efteldingen:
  De Efteling heeft verschillende klachten ontvangen van bezoekers over de vrije manier van omgang met hen, de bezoekers wisten het grappig bedoelde commentaar lang niet altijd te waarderen.

 • Het gaat niet weg, het wordt ingekort. Er komt nu D’n Nelleke ;)

 • Snik :(

  Ik vind ze zooo leuk he!! Stuk voor Stuk sgatten en ze zijn super leuk!! Ik hoooop dat ze weer terug komen anders hoef ik ook nii meer naar de Efteling

  De Hollandse meisjes vegen de stoep, vegen de stoep de hollandse meisjes vegen de stoep en dat doen ze met veel water

 • Ik heb ze eigenlijk nooit echt in het echt gezien, maar aan alle foto’s en verhalen lijkt het mij ook wel een leuke entertainmentgroep. Maar ik vind het wel vaag van de Efteling. Ze laten D’n Hollanders rondlopen bijna een maand voor de opening van de attractie, en nu zijn we in het stadia dat de Vliegende Hollander opent gaat, en dan stoppen ze plotseling… Heel raar.

 • ik kan melden dat dit niet klopt. Dit omdat de efteling voor een volledig jaar bij het productiebedrijf heeft ingekocht en dat daar nog niets bekend is van deze beslissing

 • Nou ik kan melden dat dit wel klopt. Want D’n Hollanders is verwijderd uit de entertainmentlijst op www.efteling.com. En een fout van de webmaster? nou ik denk het niet. D’n Hollander is gewoon voorgoed verwijderd uit het park.

 • Misschien kan D’n Hollanders niet draaien omdat er misschien al geruchten waren dat de Vliegende Hollander het dit jaar niet zou redden. En dat als de Vliegende Hollander open gaat dat hun ook weer verder gaan. Het lijkt me een beetje raar maken ze hele mooie pakken, maar ze zijn maar anderhalve maand in het park geweest. Dan maakt de Efteling wel hele snelle beslissingen. IK zou wachten tot het zomerseizoen dan wordt het drukker en is er meer enthousiasme voor entertainment.

 • zo zijn we ook vanaf

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Einde Zeven Mijls Zomer
» Samenwerking Efteling en Hogeschool voor de Kunsten Tilburg
» Winter Efteling

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel