Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Efteling zoekt boer met EK Koeienmelken in nieuw SalzburgerLand-dorp

zaterdag 31 december 2005 om 16:24 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

Drie Warme Winteravonden op 7, 14 en 21 januari

Op de zaterdagen 7, 14 en 21 januari 2006 kunnen Efteling-bezoekers tijdens de drie Warme Winteravonden extra lang genieten van het attractieaanbod en het entertainmentprogramma van de Winter Efteling. Het park is dan namelijk tot 22.00 uur geopend. Nieuw dit jaar is het SalzburgerLand-dorp: een typisch en traditioneel stukje Oostenrijk tijdens de laatste 2 weekenden van de Winter Efteling. Onder de noemer ´Efteling zoekt boer´ wordt dan het EK Koeienmelken georganiseerd.

Drie Warme Winteravonden
Tijdens de drie Warme Winteravonden van 7, 14 en 21 januari 2006 kunnen bezoekers tot maar liefst 22.00 uur genieten van het grote attractie- en entertainmentaanbod van de sfeervolle Winter Efteling. Van Kinder Winter Wonderland met glijbaan van echte sneeuw tot en met de plaatselijke sneeuwbui van de Wervelwinter op de Brink. Van langlaufbaan ´t Hijgend Hert tot en met de sierlijke speeldoosjes op het Anton Pieckplein. En van de grote ijsbaan in het IJspaleis tot en met de Sneeuwschudders met heuse sneeuwbol op het Dwarrelplein. Het complete park is sfeervol verlicht, voorzien van 6 kampvuren en voor heerlijke, winterse lekkernijen is gezorgd. In de Winter Efteling zijn bijna alle attracties geopend, behalve enkele attracties in het Ruigrijk, de Bobbaan en de Piraña.

SalzburgerLand-dorp in de Efteling
In de weekenden van 14/15 en 21/22 januari 2006 is het nieuwe SalzburgerLand-dorp geopend. Met een grote ´Stiegl Alm´ en 4 kleinere hutten vormt het SalzburgerLand een waar dorp met echte sneeuw. De bezoeker van de Winter Efteling maakt kennis met de rijke, typische traditie van deze Oostenrijkse provincie: o.a. folkloristische dansgroepen, een skicarrousel met echte sneeuw én skileraren, sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen bouwen en de traditionele après-ski. Onder de noemer ´Efteling zoekt boer´ wordt deze dagen het EK Koeienmelken georganiseerd. Bezoekers kunnen aan dit ludieke Efteling Kampioenschap deelnemen. Het SalzburgerLand-dorp bevindt zich op het Pirañaplein en loopt door tot en met de kiosk bij de Steenbok.

Openingsdagen Winter Efteling
De Winter Efteling is nog geopend t/m zondag 8 januari 2006 én tijdens de weekenden van 14/15 en 21/22 januari 2006 (m.u.v. 1 januari 2006). De Winter Efteling is dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur (31 december is het park geopend tot 18.00 uur). Op de zaterdagen 7, 14 en 21 januari 2006 is het park zelfs tot 22.00 uur geopend. De entreeprijs bedraagt € 24,- per persoon.

Dit persbericht is overgenomen van Efteling.com.


Creative Commons License

Reacties


Reacties zijn niet toegestaan op dit bericht.

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Officiële opening SalzburgerLand-dorp in Winter Efteling
» KPN wil met Efteling in zee voor zendmast Loon op Zand
» EK Alpenhoorn blazen

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel