Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Efteling ontvangt Rides Award voor beste commercial

donderdag 4 oktober 2007 om 11:47 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

Rides Awards 2007De stemmers van Rides.nl hebben de afgelopen maand bepaald dat de Vliegende Hollander commercial de beste was van 2007. Afgelopen week heeft de Efteling de award in ontvangst genomen.


De winnende commercial.

De award werd in ontvangst genomen door Jennifer Zwanenberg van de afdeling communicatie. De Efteling heeft in de afgelopen jaren al meerdere awards gewonnen bij de jaarlijkse uitreiking. Vorig jaar won het park de awards voor Beste prijs/kwaliteitverhouding en Beste website. Er werd verder nog gemeld dat er in april 2008 een nieuwe attractie geopend wordt in het Sprookjesbos, gebaseerd op de televisieserie ‘Sprookjesboom’.

Rides Awards 2007

De award voor Beste attractie ging aan de neus van Willem van der Decken voorbij. Met een verschil van 2% koos het publiek voor Troy, de nieuwe houten achtbaan in attractiepark Toverland te Sevenum. Troy wordt door de bezoekers van Rides.nl gewaardeerd met een 9.38 en staat hiermee op de tweede plaats in de top 10 attracties van Europa. De Vliegende Hollander, waarvan enkele weken geleden bekend werd dat deze opnieuw zou sluiten, staat nog net op de tiende plaats in de lijst.

Troy FTW!

De beste nieuwe attractie van 2007: Troy in Toverland.

Andere awards gingen dit jaar naar Walibi World in Biddinghuizen voor Beste evenementen, en het meest vernieuwende park was volgens de stemmers Movie Park Germany. Beide parken pakken staan binnenkort weer geheel in het teken van Halloween.

De Rides Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste attractieparken van Europa. Het publiek kon in vier categorieën een favoriet kiezen door te stemmen op Rides.nl of TelegraafTickets.nl. In totaal zijn er 3827 stemmen ontvangen; een verdubbeling tegenover vorig jaar. De Rides Awards is een waardering voor de Europese attractieparken die zich weten te onderscheiden van de andere attractieparken.

De volledige uitslag, inclusief een video-reportage is uiteraard te vinden op Rides.


Creative Commons License
wat is dit?

Reacties


  • Het mooie van Troy is dattie het nog steeds doet…

    Terechte winnaars, met name Toverland in dit geval. :)

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Efteling wint twee Rides Awards
» Stem op je favoriete park bij de Rides Awards 2007!
» Efteling kijkt tevreden terug over 2005

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel