Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Efteling Hotel: het familiehotel van Nederland

dinsdag 7 maart 2006 om 20:34 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

De Efteling lijkt dit jaar sterk te willen gaan werken aan het imago van het hotel, dat moet namelijk hét familiehotel van Nederland worden, aldus een vandaag verschenen bericht op Wondernet. Dit alles om nog meer gezinnen, maar ook opa’s en oma’s met kinderen aan te trekken.

De Efteling beschikt natuurlijk al over een attractiepark en een theater die beide geschikt zijn voor gezinnen, maar nu is het imago van het hotel aan de beurt. De afgelopen jaren is er al flink geïnvesteerd in het hotel, om het verblijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kinderen, ouders, en opa’s en oma’s. Ook dit jaar wil de Efteling weer een hoop verbeteringen doorvoeren, en dit ook communiceren met de consument.

De eerste stap hierin was al bekend. Aanstaande zaterdag zal een kinderjury het hotel keuren. Dit rapport wordt vervolgens op 19 maart gepresenteerd met veel belangstelling van de pers. De 50 gezinnen die zich via internet hebben opgegeven zullen ook aanwezig zijn, en ’s avonds in het hotel overnachten. De Efteling hoopt ook nog een Bekende Nederlander te kunnen uitnodigen voor deze gelegenheid…

Er wordt veel persaandacht verwacht na deze actie, en uiteraard zal de Efteling ook de uitslag van de keuring serieus nemen, en waar nodig proberen het hotel te verbeteren.


Creative Commons License

Reacties


Reacties zijn niet toegestaan op dit bericht.

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Fietsen in het Efteling Hotel
» Efteling Hotel in de race voor Dutch Hotel Award
» Efteling laat hotel inspecteren

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel