Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Testen Vliegende Hollander begonnen

woensdag 22 februari 2006 om 18:00 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

220220061824.jpgDe Efteling is begonnen met het testen van de nieuwe attractie: de Vliegende Hollander. Nadat een paar weken geleden de stellingen om de toren al verwijderd waren, is vandeweek het water weer in de vijver gepompt. Middels een e-mail heeft de Efteling, vermoedelijk aan dezelfde groep die uitgenodigd was voor de perspresentatie, een foto vrijgegeven van de splash. Het testen is dus begonnen, en dat betekent dat de attractie echt bijna klaar is…

De foto en de inhoud van het bericht is hier te vinden op het forum van Themepark. Het is overigens voor het eerst dat de Efteling dit soort foto’s en informatie vrijgeeft, welke vanzelfsprekend weinig waarde hebben voor de gewone dagjesbezoeker, des te meer voor geïnteresseerden van de Efteling en attractieparken.

De Vliegende Hollander opent op 1e Paasdag (16 april). Uit dit document (PDF) blijkt overigens dat er plannen zijn om Kapitein van der Decken uit te nodigen voor de officiële openingen, in het kader van de samenwerking met Terneuzen. Terneuzen heeft 2006 uitgeroepen tot ‘Het jaar van de Vliegende Hollander’, en wil nauw samenwerken met de Efteling ter gelegenheid van de nieuwe attractie.

Verder meld Rene Merkelbach op zijn website dat hij een interview heeft afgegeven in verband met ‘The making of’-DVD van de Vliegende Hollander. Op de foto van de splash-test is tevens een cameraploeg te zien. De kans is dus groot dat ook deze beelden uiteindelijk zijn terug te vinden op de DVD.


Creative Commons License

Reacties


Reacties zijn niet toegestaan op dit bericht.

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Python treinen weer klaar voor gebruik
» Stem & muziek uit toren DVH
» Testen verloopt goed: De Vliegende Hollander open op 1 april

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel