Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Linken naar berichten

Vaak wordt er gelinkt naar berichten op Nieuwsrijk vanaf forums. Onder elk bericht kun je nu zien welke forums een bericht hebben overgenomen zodat je makkelijk de discussies op andere plekken kunt volgen en eventueel mee kunt praten.

Hoe werkt het?

Links zullen automatisch worden opgemerkt en toegevoegd als je direct naar het bericht op Nieuwsrijk linkt. Per site/forum wordt maar één link per nieuwsbericht toegevoegd. Ook als er vanuit meerdere topics naar hetzelfde bericht gelinkt wordt, zal alleen de eerste link verschijnen. Alleen links van goedgekeurde sites worden getoond. Onbekende domeinen moeten eerst goedgekeurd worden door iemand van de redactie. Dit hoeft maar één keer te gebeuren per domein. Zodra we merken dat er veel verwijzingen binnenkomen van een bepaalde site zullen we het domein toevoegen, mits er op de site gediscussieerd kan worden over het onderwerp of als er andere informatie te vinden is over hetzelfde onderwerp.

Om de links op te merken maken wij gebruik van referers. Zodra iemand vanaf een site/forum naar het bericht op Nieuwsrijk klikt geeft de browser een referer mee welke door een script wordt opgevangen en verwerkt. Door dit systeem kan het even duren voordat de link verschijnt, afhankelijk van wanneer de eerste persoon de link volgt naar het bericht op Nieuwsrijk.

Disclaimer

De redactie behoudt zich het recht links te verwijderen of aan te passen waar zij dit nodig acht. Hierover wordt over het algemeen niet gecommuniceerd met de site in kwestie.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel