Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Samenwerking Efteling en Hogeschool voor de Kunsten Tilburg

woensdag 13 juni 2007 om 17:57 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

Vandaag ondertekenden de Efteling en Fontys Hogescholen voor de Kunsten uit Tilburg een intentieverklaring met het oog op een verdere vruchtbare samenwerking op het vlak van live entertainment en theaterproducties. De ondertekening vond plaats in het Efteling Museum, waar dit jaar een tentenstelling te zien is over het entertainment door de jaren heen, ‘Van Poppenkast tot Theater’ genaamd.

De Efteling en Fontys Hogeschool voor de Kunsten zijn ervan overtuigd dat innovatie voortkomt uit ontmoeting en samenwerking tussen praktijk en school. Onder het motto ‘lerend werken en werkend leren’ hebben beide hun samenwerking op het vlak van live entertainment en theaterproducties officieel vastgelegd in een intentieverklaring. Rien van der Vleuten, algemeen directeur bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten: “Voor onze studenten is de Efteling een aantrekkelijke leerschool. Zij staan er in direct contact met publiek en kunnen er rekenen op bijzondere theatervoorzieningen en -ervaringen.” Olaf Vugts, directeur Marketing & Development bij de Efteling: “De Efteling is blij een boeiende belevingsplek te kunnen bieden voor jong talent. Bovendien blijft het Efteling Entertainment met deze samenwerking in verbinding met de jongste ontwikkelingen binnen de verschillende kunstdisciplines.”


Creative Commons License

Reacties


  • Nou, als dat net zo’n succes gaat worden als de samenwerking met de Design Academy in Eindhoven … Een paar studenten hebben een soort stage gelopen en visualisaties gemaakt voor de WNF bunker. En we weten allemaal hoe mooi die is geworden en welke kwaliteit de ontwerpafdeling op dit moment aflevert.

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Beurs met Efteling- en Pieckspullen
» Tilburgse politieke partij pleit voor monorail tussen Tilburg en Efteling
» Workshops Annie

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel