Nieuwsrijk wordt niet meer bijgewerkt en dient slechts als archief. Lees hier meer.

Efteling boos na brief van GroenLinks

donderdag 9 augustus 2007 om 16:28 uur  Bron: http://nieuwsrijk.nl

De Efteling is boos over de brief die GroenLinks aan het attractiepark heeft geschreven. “Pijnlijk dat een beeld wordt opgeroepen van een zeurende onderneming, slechts uit op financieel gewin”, reageert de Efteling-directie.

Volgens GroenLinks kan de Efteling in Kaatsheuvel de entreegelden verhogen om zo de lasten van de gemeente Loon op Zand te drukken. Ook neemt de partij het de Efteling nog steeds kwalijk dat scouting, voetbalvereniging DESK en hockeyclub DES het veld moesten ruimen en het intussen al jaren geleden gesloopte zwembad werd ingepikt.

In een brief van acht kantjes aan raad en college van Loon op Zand slaat het park terug: “De brief wemelt van ongefundeerde wilde kreten en ernstige feitelijke onjuistheden en creëert een beeld tussen gemeente en de Efteling dat ver van de realiteit blijft. Daarmee wordt een sfeer geschapen die een normale en professionele samenwerking tussen een onderneming en een overheid ernstig kan aantasten.”

Dat er verenigingen ‘uitgeknikkerd’ zijn, zou een onzorgvuldige weergave van feiten zijn en de opmerking over het zwembad ronduit onzinnig. “De Efteling was toen nog steeds een stichting met de parochies als belangrijkste leveranciers van bestuursleden. Bovendien stond de Efteling onder controle van de gemeente.”


Creative Commons License

Reacties


  • Typisch GroenLinks

  • Goh ik wist niet dat groenlinks zo zielig was XD

  • Je kunt Groenlinks ook nooit vertrouwen

  • Ach, Sommigen???:P

  • Er is nog nooit iets goeds uit Groen links gekomen, dus nu ook weer niet

  • Er zijn genoeg goede dingen van groenlinks gekomen, zeker ook uit Kaatsheuvel. Totdat het beste raadslid ooit, (volgens vriend en vijand), door een achterbakse coup eruit werd gegooid. Doo…juist dhr C. v.d ven, de egotripper die met iedereen ruzie maakt. In samenwerking met een paar leiden die de populairiteit van jan van Wanwooij, het toenmalige raadlslid, nooit konden hebben.Inmiddels is de zoveelste secretaris opgestapt, mede n.a.v. de bespottelijke brief aan de Efteling. Overigens, de egotripper doet dus echt alles alleen. En hij komt er nog steeds mee weg. Ongelooflijk! Maar vooral triest voor die mensen die jarenlang keihard hebben gewerkt in en voor GL. En ook een prima relatie met de efteling hadden opgebouwd. dat alles kan dus kapot worden gemaakt door één man!

 Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk. Je kunt nog wel contact met ons opnemen.

Zoeken en archief

Je kunt zoeken in alle berichten of door het archief bladeren.

Berichten over hetzelfde onderwerp

» Efteling 55 jaar
» Beveiligingsmedewerkers parkeerplaats extra alert
» Golfen in de Roeivijver

Vliegende Hollander-specials

Lees alles van begin tot eind over De Vliegende Hollander. De bouw, vroege concepten, de tegenslagen en nog veel meer.

Weer in Kaatsheuvel